Suroviny
- 3 Penam Světlé Toustís
- 150 g krémového sýru
- 1 hrnek jahod
- 2 listy čerstvé bazalky
- ½ čerstvého manga
- 1 lžička kůry z limetky
- ¼ lžičky sušeného chilli
- 1 oloupané kiwi
- 4 kuličky hroznového vína bez pecek
- 2 lístky čerstvé máty
- ½ plechovky konzervovaných mandarinek
- 1 lžička nasekaných pistácií
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- ⅓ hrnku borůvek
- ⅓ hrnku ostružin
- 1 lžička medu
- 3 plátky jalapeňos papričky
Postup
Na Duhové Toustís budete samozřejmě potřebovat naše Penam Toustís světlé, které si rozpůlítee a opečte v toustovači. Nechte vychladnout a 5 plátků potřete krémových sýrem. Následně skládejte na každý plátek “duhou barvu”:
červená – na plátky nakrájené jahody a nadrobno nakrájenou bazalku,
oranžová – konzervované mandarinky, nasekané pistácie a lístky tymiánu,
žlutá – na plátky nakrájené mango, kůru z limetky a sušené chilli,
zelená – na kolečka nakrájené oloupané kiwi, rozpůlené hrozny a nadrobno nakrájenou mátu,
fialovo–modrá – borůvky, rozpůlené ostružiny, med a plátky jalapeňos papričky.