Suroviny
- 1 balení Penam Proteinového toustu
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce másla
- hrst čerstvých (nebo sušených) bylinek (rozmarýn, oregáno, tymián)
- ½ lžičky soli
- 1 lžíce strouhaného parmazánu
- vykrajovátko ve tvaru hvězdy
Postup
Připravte si skvělé silvestrovské proteinové občerstvení. Proteinové hvězdičky vám dodají sílu, skvěle chutnají a navíc potěší všechny vaše hosty. A jak na to?
Vykrajovátkem vykrojte z toustu hvězdy a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Rozehřejte olivový olej a máslo, promíchejte se solí a touto směsí potřete připravené hvězdičky. Posypejte je nasekanými bylinkami a parmazánem a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C. Pečte dozlatova zhruba 10 minut.