Bezlepkové pečivo Vitacelia a špaldový celozrnný chléb byly podrobeny přísným testováním čtenářkami webu Bety.cz. Všechny výrobky byly ohodnoceny na výbornou!
Na špaldový chléb se nesla chvála zejména na skvělou chuť, tenké plátky a dlouhou trvanlivost. Tento chléb je vyrobený ze špaldové celozrnné mouky a žitného kvasu. Obsahuje mimo jiné i vitamín E a B1 a je bohatý na vlákninu. Doporučuje jej 92 testerek ze 100 z Bety.cz
Chlebík CELIO, makový závin a borůvkové koláče – to jsou tři výrobky z bezlepkové řady Vitacelia, které byly rovněž testované. Otázka, která testerkami rezonovala, byla: „ Jsou vůbec bez lepku, když tak skvěle chutnají?“ Nejen skvělá chuť, ale i nadýchanost a dostatek náplně ve sladkému pečivu, vynesla Vitacelii 91%.

Podívejte se i na naše další články

Buchtičky s krémem zažívají revoluci!
10. 3. 2023Buchtičky s krémem, chcete-li se šodó, jsou oblíbenou pochoutkou nejen v České republice, ale v celé Evropě. Lahodný vanilkový krém a v něm plavou malé…

Velikonoční nabídka
3. 3. 2023Velikonoce už jsou u nás za pár týdnů a naši pekaři jsou ně připraveni. Jako každý rok nabízíme širokou škálu produktů, které…

Pecen od Penamu mezi TOP 3 časopisy pro zaměstnance
23. 2. 2023V soutěži o Nejlepší firemní časopis 2022, která je každoročně pořádána sdružením CZECH TOP 100, letos Penam obhájil 3. místo z minulého roku. V časopise,…
