Bezlepkové pečivo Vitacelia a špaldový celozrnný chléb byly podrobeny přísným testováním čtenářkami webu Bety.cz. Všechny výrobky byly ohodnoceny na výbornou!
Na špaldový chléb se nesla chvála zejména na skvělou chuť, tenké plátky a dlouhou trvanlivost. Tento chléb je vyrobený ze špaldové celozrnné mouky a žitného kvasu. Obsahuje mimo jiné i vitamín E a B1 a je bohatý na vlákninu. Doporučuje jej 92 testerek ze 100 z Bety.cz
Chlebík CELIO, makový závin a borůvkové koláče – to jsou tři výrobky z bezlepkové řady Vitacelia, které byly rovněž testované. Otázka, která testerkami rezonovala, byla: „ Jsou vůbec bez lepku, když tak skvěle chutnají?“ Nejen skvělá chuť, ale i nadýchanost a dostatek náplně ve sladkému pečivu, vynesla Vitacelii 91%.
Podívejte se i na naše další články
Seznamte se s našim novým kolegou Karlem
25. 4. 2024Pekárna v Českých Budějovicích se může pochlubit novým robotickým pomocníkem, který skládá na konci výrobní linky přepravky s voňavým pečivem na palety….
Velikonoční nadílka z Pekáren Penam
18. 3. 2024Velikonoce klepou na dveře, a to je čas, kdy je v pekárnách Penam veselo. Pece jedou na plné obrátky a pro výrobu je…
Ze života pekaře
5. 3. 2024„Pekařinu musí mít člověk rád, jinak u ní nezůstane. Ze začátku u mě ta láska nebyla taková, vznikala postupně. Ale vznikala a proto…