Bezlepkové pečivo Vitacelia a špaldový celozrnný chléb byly podrobeny přísným testováním čtenářkami webu Bety.cz. Všechny výrobky byly ohodnoceny na výbornou!
Na špaldový chléb se nesla chvála zejména na skvělou chuť, tenké plátky a dlouhou trvanlivost. Tento chléb je vyrobený ze špaldové celozrnné mouky a žitného kvasu. Obsahuje mimo jiné i vitamín E a B1 a je bohatý na vlákninu. Doporučuje jej 92 testerek ze 100 z Bety.cz
Chlebík CELIO, makový závin a borůvkové koláče – to jsou tři výrobky z bezlepkové řady Vitacelia, které byly rovněž testované. Otázka, která testerkami rezonovala, byla: „ Jsou vůbec bez lepku, když tak skvěle chutnají?“ Nejen skvělá chuť, ale i nadýchanost a dostatek náplně ve sladkému pečivu, vynesla Vitacelii 91%.
Podívejte se i na naše další články
PENAM získává ocenění SuperBrands 2024!
3. 10. 2024Jsme hrdí, že můžeme oznámit, že PENAM obdržel prestižní ocenění SuperBrands 2024! Toto uznání potvrzuje naši snahu poskytovat zákazníkům ty…
Povodně 2024 – potravinářské firmy pomáhají
16. 9. 2024Extrémní srážky a povodně, které v posledních dnech sužují Českou republiku, vyvolávají v mnoha potravinářských firmách pocit sounáležitosti s těmi, kteří jsou zasaženi, nebo…
Dinoo Butter cookies oceněny Zlatým klasem
3. 9. 2024Dinoo Butter Cookies slaví obrovský úspěch! Tyto lahodné máslové sušenky si letos odnesly prestižní ocenění Zlatý klas 2024 a potvrzují tak…