Bezlepkové pečivo Vitacelia a špaldový celozrnný chléb byly podrobeny přísným testováním čtenářkami webu Bety.cz. Všechny výrobky byly ohodnoceny na výbornou!
Na špaldový chléb se nesla chvála zejména na skvělou chuť, tenké plátky a dlouhou trvanlivost. Tento chléb je vyrobený ze špaldové celozrnné mouky a žitného kvasu. Obsahuje mimo jiné i vitamín E a B1 a je bohatý na vlákninu. Doporučuje jej 92 testerek ze 100 z Bety.cz
Chlebík CELIO, makový závin a borůvkové koláče – to jsou tři výrobky z bezlepkové řady Vitacelia, které byly rovněž testované. Otázka, která testerkami rezonovala, byla: „ Jsou vůbec bez lepku, když tak skvěle chutnají?“ Nejen skvělá chuť, ale i nadýchanost a dostatek náplně ve sladkému pečivu, vynesla Vitacelii 91%.

Podívejte se i na naše další články

Světový den diabetu
14. 11. 2023Světový den diabetu nám už tradičně 14. listopadu připomíná důležitost prevence a zdravého životního stylu. Každý rok si v České republice vyslechne diagnózu…

Ovesný chléb je Česká chuťovka 2023
3. 11. 2023Naši šikovní pekaři a pekařky z Pardubic upekli Českou chuťovku roku 2023. Ovesný chléb Penam Fit den ocenila odborná porota, kterou zaujaly…

Světový den Vitamínu D
2. 11. 2023Dny se krátí a sluneční paprsky pomalu ztrácejí na síle. Ne nadarmo byl 2. listopad vyhlášen jako Světový den Vitamínu D. Je…
