Podhorák – chléb, který vás dostane na vrchol
Jemný, vláčný, voňavý a srdcem z podhůří Jeseníků. Takový je náš Podhorák z olomoucké pekárny. Díky podmáslí má chuť jemnější než horská bystřina a zůstává vláčný tak dlouho, že ho klidně vezmete i na víkendový výlet.
Pečeme ho z poctivého žitného kvasu a nabízíme rovnou ve dvou velikostech – 400 g pro sólo výšlapy a 800 g pro celou výpravu.
Ať už si ho namažete škvarkovou pomazánkou, obložíte sýrem nebo jen tak zakousnete u cesty, s Podhorákem nikdy nešlápnete vedle. Je to zkrátka chléb, co má horalského ducha.
- Přírodní žitný kvas
- Obsahuje podmáslí
- Vydrží dlouho vláčný
- Dvě oblíbené varianty 800 g a 400 g
- A v gramáži 800 g je také ve variantě balený, krájený
- Upečený z české mouky
Hledáte inspiraci? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde na vás čekají zajímavé recepty, soutěže, tipy a triky na přípravu.



















