Recepty

Bruschetta z Ranního chlebíku

Bruschetta z Ranního chlebíku

Suroviny

  • Plátky Penam Ranního chlebíku
  • 900 g zralých rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • 45 g oliv kalamata bez pecky
  • 4 lžíce extra panenského olivového oleje + na pomazání
  • Sůl a pepř dle chuti
  • Hrst čerstvé bazalky

Postup

Už jste vyzkoušeli Bruschettu z Ranního chlebíku? Ještě ne? Tak pojďte na to. Skvěle chutná, zasytí a naladí vás na celý den.

Plátky ranního chlebíku pomazejte z obou stran a opečte dozlatova.

Rajčata nakrájejte na kousky, přendejte do mísy a smíchejte s prolisovaným česnekem, nakrájenými olivami a olivovým olejem. Osolte a opepřete.

Směs servírujte na opečených plátcích Ranního chlebíku. Ozdobte bazalkou.