Suroviny
Ingredience:
- 600 g nízkého roštěnce
- lžička soli
- ½ lžičky pepře
- lžíce oleje
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- 1 lžíce dijonské hořčice
- kuchyňský provázek
- balení Penam Veka
- máslo na pomazání
- 100 g salátu lollo biondo
- 100 g majonézy
- velké plody kapari
Postup
Postup:
Roštěnec nejprve zbavte blan, osušte a stáhněte kuchyňským provázkem do úhledného válečku. Maso zprudka opečte ze všech stran na rozpáleném oleji, aby se zatáhlo, a odložte ho stranou. Mezitím si předehřejte troubu na 100 °C a připravte směs z obou hořčic, soli a pepře, kterou potřete celý kus masa. Vložte ho do pekáčku a nechte péct dvě hodiny pomalu a šetrně. Po vytažení z trouby nechte maso ještě 15 minut odpočívat, aby zůstalo šťavnaté, a pak ho nakrájejte na tenké, delikátní plátky. Plátky veky potřete máslem, jednu polovinu pokryjte křehkým salátem, na druhou vyskládejte roastbeef, přidejte majonézu, ozdobte kapary a podávejte jako elegantní chlebíčky, které okouzlí na první pohled i sousto.
Warning: Undefined variable $termName in /data/web/virtuals/171471/virtual/www/domains/penam.cz/obsah-webu/themes/penam/template-parts/desktop/single-recipe.php on line 115




















