Aktuality

Čtenářky Bety.cz otestovaly naše novinky

22. 7. 2020

Bezlepkové pečivo Vitacelia a špaldový celozrnný chléb byly podrobeny přísným testováním čtenářkami webu Bety.cz. Všechny výrobky byly ohodnoceny na výbornou!

Na špaldový chléb se nesla chvála zejména na skvělou chuť, tenké plátky a dlouhou trvanlivost. Tento chléb je vyrobený ze špaldové celozrnné mouky a žitného kvasu. Obsahuje mimo jiné i vitamín E a B1 a je bohatý na vlákninu. Doporučuje jej 92 testerek ze 100 z Bety.cz

Chlebík CELIO, makový závin a borůvkové koláče – to jsou tři výrobky z bezlepkové řady Vitacelia, které byly rovněž testované. Otázka, která testerkami rezonovala, byla: „ Jsou vůbec bez lepku, když tak skvěle chutnají?“ Nejen skvělá chuť, ale i nadýchanost a dostatek náplně ve sladkému pečivu, vynesla Vitacelii 91%.